Party pimps

DJ Vintage Vinyl 1

De foto waslijn

Wij verzorgen een waslijn vol foto’s, op jouw/ jullie avond door ons geschoten, ontwikkeld en opgehangen op de waslijn in de feestruimte! En misschien nog mooier…. Alle partypics, ontvang je na het feest per mail, dus kom maar op met die afterparty …

Lichtshow

Maak uw feest compleet met deze sfeer verhogende lichtshow. Uw (dans) feest wordt meer dan compleet. Wij nemen hiervoor mee een vier spots par verlichting, deze set gaat volledig op het geluid en danst door een zeer breed programma. Daarnaast stellen wij twee zuilen op die bekleed zijn met vinyl albums, hierop staan twee moving-heads die ook volledig op de muziek een mooie lichtshow verzorgen. Dus dansen maar!!

Sterrendoek

Uw locatie omtoveren tot een sprookje of gaan voor het ultieme kerstgevoel? Ons sterrendoek van maar liefst 3 bij 6 meter zorgt door middel van de ingebouwde LED-lampjes voor een prachtig twinkelend effect!

Party popper/ Confetti shooter

Party poppers zorgen voor een regen van confetti en serpentines. De party popper is een echte highlight op uw feest. Of het nu is op een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. Met onze party poppers krijg je iedereen snel in de juiste stemming.

Sneeuwmachine

Graag een sneeuw buitje in juli? Prima! Regelen we voor jullie! En trouwens….Ook in de winter te gebruiken.

Bellen en bubbels machine

Maak uw feest nog completer met onze professionele bellen en bubbels blazer. Onze blazer maakt honderden zeepbellen per minuut. Zo wordt u feest in de hoogste versnelling gezet!