Silent disco

U wilde bijna niet op dit thema klikken, hè? Wij nemen het je niet kwalijk.

Silent Disco, dat klinkt toch een beetje als een uitsmijter zonder ei of een patat oorlog zonder satésaus. Maar vergis je niet, het is hartstikke populair en het scheelt je een boze buurman die na 22.00 uur al begint te zeuren over Metallica of Armin van Buuren op standje oorbeschadiging.

Je gasten kunnen switchen tussen diverse kanalen en er is dus voor elk wat wils. The sound of silence was nog nooit zo van toepassing.

Deze service kan je bij ons met of zonder DJ huren.
Uiteraard neemt de DJ alles mee als je dit als totaal pakket huurt, maar als doe-het-zelfpakket kan dus ook, dit gaat als volgt:

  • Bestel dan ons, Doe het zelf Silent Disco pakket!
  • Wij versturen alles wat nodig is via de post en je ontvangt dit minimaal 1 dag van tevoren. Met draadloze koptelefoons, zender(s) en bovendien het retourlabel
  • Het enige wat je nog moet doen is de zender aansluiten op je computer, tablet, smartphone of DJ-apparatuur en feesten maar!

Alle aangegeven prijzen zijn inclusief zender, maar exclusief DJ of geluidsdrager.

20   hoofdtelefoons   € 100,-
30   hoofdtelefoons   € 140,-
40   hoofdtelefoons   € 185,-
50   hoofdtelefoons   € 225,-
60   hoofdtelefoons   € 265,-
70   hoofdtelefoons   € 310,-
80   hoofdtelefoons   € 350,-
90   hoofdtelefoons   € 390,-
100   hoofdtelefoons   € 425,-

De set is aan te vullen tot maximaal 3 kanalen. Per extra zender wordt € 15,- in rekening gebracht. Alle prijzen zijn inclusief verzend- en retourkosten en exclusief btw. Er wordt geen borg gerekend.


<  
>